Zit je vast? Dit is wat je nodig hebt om los te breken!

Gepubliceerd op 20 juli 2022 om 14:01

Iedereen kan ooit gevoelsmatig vast komen te zitten. Vast gedacht, veerkracht te vaak ingezet, burn-out, bore-out, met je ziel te lang onder je arm. Het is donker op die plek, daar in je eigen schaduw, somber toekomstperspectief maakt depressief.
Je verliest je natuurlijke glans, de pret in je ogen, je voelt het niet meer! Dat waar je vroeger plezier aan beleefde, doet je weinig meer. Jezelf en je natuurlijke levenslust ergens onderweg verloren. In constant gevecht met jezelf, de grip kwijt geraakt.

En dat is de zware variant, het kan ook sluimeren aan de oppervlakte, dat je ontevredenheid voelt, het “is dit alles gevoel” hebbend en daarvoor vluchten, constant op zoek naar meer vertier. Als je je innerlijke onrust maar niet hoeft te voelen. 

Ergens weet je wel dat het geluk niet buiten jezelf ligt, daar waar je het zo vaak in hebt gezocht. “Smekend” om erkenning, goedkeuring gevraagd. Een ander verantwoordelijk willen stellen voor jouw geluk. 

Tsja het vraagt MOED om te veranderen. Je hebt je eigen verantwoordelijkheid te zien en te nemen, moeite te doen, geduld te hebben. Terugval accepteren en weer door te zetten, uitproberen, compassie hebben voor je eigen proces. Naar binnen te keren, de stilte in. Voor jezelf kiezen, omdat je de moeite waard bent! Het gaat niet meer om de ander, het gaat nu eerst om JOU.

Stapje voor stapje, de ene voet voor de andere blijven zetten en dan gaat het je uiteindelijk innerlijke rust, dankbaarheid, voldoening, richting, balans, vervulling, acceptatie, tevredenheid, compassie, meer flow en zelfliefde brengen!

Nee het is niet makkelijk, maar het is ZO de moeite waard!! En je hoeft het absoluut niet alleen te doen, reik maar uit. 
Dus zit jij nog vast, bevrijd jezelf en plan HIER een vrijblijvende "I WANT TO BREAK FREE" coachsessie met mij in.

Keep on Walking, blijf niet vastzitten, zet die 1e stap! 

Liefs,
Monique

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.