Keep on Walking visie

Ik geloof niet meer in labels vanuit stoornis en niemand past in één specifiek hokje. Het gaat om het individu, iedereen heeft een unieke blauwdruk. Het gaat om bewustwording van wie jij bent en waarom je doet wat je doet, wat je talenten zijn en je valkuilen, wat kost je energie en waar krijg je energie van, wat je nodig hebt om goed voor jezelf te zorgen, maar vooral ook wat je tegenhoudt (overtuigingen, oordelen en gedragspatronen).

Soms heb je gewoon te veranderen en besef je dat je jezelf enorm in de weg zit. Je voelt diep van binnen dat je je volledige potentie niet benut, omdat je jezelf tegen houdt. Gedragsverandering werkt vaak niet op wilskracht, wat een gevoel van falen kan veroorzaken. Onze gedragingen zijn  geprogrammeerd in ons onderbewuste. Pas wanneer we dit gaan herprogrammeren via datzelfde onderbewustzijn, kunnen we los komen van oude patronen.

Mijn doelgroep zijn vrouwen die zich vastgelopen voelen om wat voor reden dan ook.  Zij die juist daarom de noodzaak voelen om een transformatie te ondergaan. De vrouwen die de potentie hebben om uit te groeien tot een mooie bloem, maar die zichzelf in de knop houden, door een laag van kritisch zelfoordeel en hun hang naar perfectionisme (controle!). Het is juist de bedoeling dat we onszelf leren accepteren in alle facetten, lief te hebben, ons te ontwikkelen overeenkomstig onze eigen talenten en dit in de wereld te zetten zonder angst! 

Ik houd het allemaal zo dicht mogelijk bij mezelf, want ik geloof dat ik op die manier het meest voor jou kan betekenen.
Want ik weet hoe jij je voelt, ik ken de uitdagingen, maar ook hoe jij in je kracht komt en meer moeiteloosheid kan gaan ervaren!

Je bent nooit uitgeleerd, leven is groeien en persoonlijke groei is toenemen in persoonlijke waarde!  Dus... Keep on Walking en vind vooral jouw eigen weg! 

Keep on Walking missie

Het is mijn missie en verlangen om jou te helpen je eigen belemmeringen; angst, gebrek aan vertrouwen, gebrek aan focus en de belemmerende overtuigingen over jezelf te overwinnen, zodat je volle potentie tot uiting kan gaan komen en jij de best mogelijke versie van jezelf wordt.

Als jij gaat leven vanuit je hart en je volledige potentie, inspireer je ook de mensen om je heen. 
Deze positieve energie heeft niet alleen invloed op jouw leven, maar dus ook op je omgeving en dus in het groot op een liefdevollere wereld.
Aan dat rimpeleffect met een mooiere wereld voor iedereen, draag ik graag mijn steentje bij!!

“You may say I am a dreamer, but I am not the only one”  - Imagine – John Lennon)

“if you want to make the world a better place, take a look at yourself, and make that change”  - Man in the mirror – Michael Jackson

KvK nummer:       84964723
Privacybeleid
Algemene Voorwaarden