Groepscoaching Rebelicious Energy Revealed
Women only

Deze vrouwencirkel is een co-creatie van Keep on Walking met Monique Berkhoudt

& Praktijk Mintaka met Gerrie van Woezik.

Een bewuster en meer vervuld leven, dat is wat je wilt! 

Verandering vergt moed, doorzettingsvermogen & support
Je voelt dat er iets mag veranderen in je leven, maar voor verandering heb je moed en doorzettingsvermogen nodig. En die moed zakt je al vaak in de schoenen, als je merkt dat de mensen om je heen je juist niet weten te supporten in de stappen die je eigenlijk dolgraag wilt zetten. Daarnaast maakt het drukke leven je het er niet makkelijker op om eens tijd voor jezelf vrij te maken en bezig te zijn met je persoonlijke ontwikkeling.

Stel nou, dat er een veilige omgeving zou zijn, waarin jij echt gezien en gehoord wordt voor wie jij in essentie bent? Dat je vanuit verbinding met jezelf en met gelijkgestemden werkt aan je persoonlijke ontwikkeling. Waar je liefdevol begeleid wordt door 2 professionele hartwerkers en met een groep die elkaar zonder oordeel draagt, inspireert en aanmoedigt. Zodat je erkenning en herkenning kan vinden en nieuwe inzichten krijgt om dat leven te leven waar je werkelijk naar verlangt.

Zou je dat de moed geven om de regie over je eigen leven terug te pakken? Je persoonlijk te ontwikkelen, zodat je je rijker voelt? Je bewust wordt van wat er allemaal mogelijk is, zodat je inziet dat je jouw leven kunt inrichten zoals jij dat wilt?

Wij, 2 professionele hartwerkers, zijn Monique en Gerrie en wij herkennen;

 • jouw machteloosheid
 • het pleasen
 • je niet volledig durven uitspreken
 • je ruimte niet voldoende innemen
 • je relatieproblemen
 • je oordeel / zelfkritiek & zelf-afwijzing
 • je gepieker
 • je angsten

Bij Monique resulteerde e.e.a. in een burn-out & Gerrie werd geconfronteerd met ziekte in fysieke vorm.
Dat heeft ons juist op dit pad gebracht, zoekende naar heling en antwoorden. Het pad is voor ieder verschillend, maar het begint altijd met de moed om jezelf onder ogen te zien en in jezelf te investeren. Met de juiste begeleiding kan datgeen wat voor jou nog niet tastbaar of zichtbaar is, leiden tot inzichten die je leven in positieve zin veranderen. Wij kennen ook de kracht van het verbinden met gelijkgestemden, waarbij je jezelf niet continue hoeft uit te leggen en je niet tegen het taboe aanloopt als je aangeeft het leven spiritueel te bekijken.

Waarom Rebelicious Energy Revealed?

De behoefte naar verbinding met gelijkgestemden is opvallend. Het oude fundament lijkt steeds verder af te brokkelen en het nieuwe is nog niet stevig gebouwd. Herken je dit; Dat je tegenwoordig meer moeite hebt je te verbinden met je familie, vrienden, werk, je oude patronen. Dat het steeds minder resoneert met wie je nu bent, wat je nu voelt, wat nu voor jou van belang is. Dat je merkt dat je het anders zou willen, alleen weet je nog niet wat en hoe. De combinatie van Lijfkracht- herstel met Effortless coaching kan je zowel mentaal, fysiek als emotioneel weer helpen om dat nieuwe fundament te bouwen. Door onze krachten als coach en therapeut/ healer te bundelen hebben we alles in huis voor elke uitdaging. Deze krachten bundelen we nu samen in de vrouwencirkel ‘Rebelicious Energy Revealed’ die wij vanaf half oktober starten. Deze cirkel draagt namelijk bij aan verbinding, herkenning, samen zijn, jouw moed aanwakkeren en je gedragen voelen door de andere vrouwen in de cirkel.

Wie zijn wij?

Monique Berkhoudt is Bewustzijns- en transformatiecoach voor vrouwen die zich vastgelopen voelen. “Zelfbewustzijn is het grootste cadeau wat je jezelf kan geven; het geeft je de volledige regie, openbaart je eigen pad en leidt je naar een authentiek leven”.
Haar motto: Je bent nooit uitgeleerd, leven is groeien. Het gaat erom dat je je eigen blauwdruk leert kennen en je unieke weg weet te vinden en te bewandelen. Elke stap vooruit telt, jij bepaalt het tempo! Maar als je te lang stil bent komen te staan, kan het zo zijn dat je even een groeispurt nodig hebt. Alleen kom je ver, maar samen kom je verder.
De rebel Monique;
zij is van mening dat de huidige reguliere hulpverlening tekort schiet & zet zich af tegen labeling. Zij gelooft in de holistische en tevens een wetenschappelijke aanpak (maar is geen fan van “geitenwollensokken” types). Als privépersoon voelt zij zich ook een tikje rebels, aangezien ze kan genieten van haar eigen “stoute” randje en zich aangetrokken voelt tot mensen die het leven ook niet kabbelend beleven. Het leven mag beleefd worden!!

Gerrie van de Woezik is lijfkracht-herstel therapeute en Reiki behandelaar. Haar motto: Het leven be-leven. De dualiteit van het leven mag met alle zintuigen beleefd worden. Het brengt inzichten (ook pijnlijke) en maakt het mogelijk om bewuste keuzes te maken, die resoneren met wie je in essentie bent.
De rebel Gerrie;
er bestaat een aardse- en universele orde die alles in balans houdt en met elkaar verbindt. Deze orde staat vaak lijnrecht t.o. onze maatschappelijke- en sociale orde, die veel onbalans en onrust creëert. In die zin ben ik rebels dat ik in deze laatstgenoemde niet altijd mee ga of mee kan. Mijn leven staat in het teken van onderzoek hoe we deze universele kracht en orde kunnen integreren in ons dagelijkse aardse bestaan. Alles is energie (wetenschappelijk bewezen) daar ben ik van overtuigd, elke gedachte, elke handeling en elk gevoel. Hoe houd ik dan dit alles in balans.
De tocht door het leven bracht me al jong in contact met; meditatie, yoga, meridiaan therapie, massages, homeopathie en later energy-healing en
lijfkracht-hersteltherapie. Dat was ook nodig, omdat mijn leven getekend werd door ziekten, verdriet en trauma. Ik wilde HELEN. De studies en mijn persoonlijke ervaringen zijn mijn schatkist geworden, een databank aan informatie. De REBEL wees me de weg terug naar mijn essentie, mijn ware gevoel en het geloof in mezelf. Dat gun ik iedereen! Mijn missie is dat ik dit graag wil delen met iedereen die serieus op zoek is naar bewustwording.

Monique en Gerrie geloven dat de opzet en inhoud van Rebelicious een enorme steun en toevoeging is voor de uitdaging van de hedendaagse vrouw.

 

Wat houdt Rebelicious Energy Revealed in?

 • het is een vrouwencirkel van 4 zondagochtenden met vaste thema’s (6 deelneemsters)
 • een vaste groep gelijkgestemden die één zondagochtend in de maand samenkomen
 • start: zondagochtend 16/10/2022
  Inloop vanaf 9.15 – start 9.30 – einde 12.30
 • Euro 160,00,=

Algemeen:
Voorafgaand aan de zondagen ontvang je per mail een uitleg over het thema en krijg je een korte opdracht om uit te werken. Zo halen we de meeste waarde uit deze kring voor jou! Elke zondag starten we met een korte meditatie, ademhalingsoefening of Qi Chong oefening om even goed te landen/aarden en verbinding met onszelf te maken. Voor de liefhebber eindigen we met een mooi kaartendeck en trekken we met liefde een kaart voor je.

Zondag 16 oktober 2022          
Thema Zelfliefde
Hoe interpreteer jij zelfliefde en zitten daar nog aspecten in die meer aandacht nodig hebben?

Zondag 13 november 2022      
Thema Slachtofferschap versus verantwoordelijkheid nemen
Onbewust zitten we soms in een dramadriehoek. Hoe zit dat met jou? Waar mag je meer eigen verantwoordelijkheid laten zien? Waar mag je nog meer helen?

Zondag 11 december 2022       
Thema Emoties & lichaamsbewustzijn
Hoe ga je nu gezond om met emoties en wat kan jouw lichaam je eigenlijk allemaal vertellen? Welke patronen heb je jezelf aangeleerd en dienen jou niet meer?

Zondag 8 januari 2023                
Thema Overtuigingen & oordelen
Hoe denk je eigenlijk over je zelf, welke diepere overtuigingen hebben invloed op jouw doen & laten?
En hoe zit het met al je oordelen? Zijn die wel van jezelf of heb je deze als het ware van anderen overgenomen?

Dit is echt een cadeautje voor jezelf. Gun jij jezelf dit?
Ja?
 Mooi!

 • Aanmelden kan tot 09-10-2022, stuur dan een mailtje met je gegevens naar info@keeponwalking.nl waarna we z.s.m. contact met je opnemen.
 • Voor de 1ste 2 snelle beslissers hebben we een extra bonus in petto:
  Een 1-op-1 coaching sessie van 1,5  uur van Monique t.w.v. € 59,95 (BREAK FREE SESSIE)
  of
  Een 1-op-1 sessie van 1,5 uur van Gerrie t.w.v. € 90,00  Lijfkrachthersteltherapie of een Reiki behandeling).
  Geef bij je aanmelding even je voorkeur aan!
 • En alle 6 de deelneemsters (Sisters) ontvangen sowieso een kleine toepasselijke attentie na deelname!

  LOCATIE:
  Sint Theresiaplein 7
  5652 EV Eindhoven

KVKnr. :  84964723
BTW-ID: NL004046667B78