Ik hanteer de Effortless Coaching methodieken en haar liefdevolle visie als rode draad, omdat dit een totaalpakket voor jouw gewenste transformatie biedt. 
Het zet je in een versneld groeiproces en geeft je handvaten voor de rest van je leven. 
Daarbij zet ik altijd mijn intuïtief vermogen in om je van dienst te zijn.
Verder put ik uit vele andere inspiratiebronnen en kennis, zoals Talent coaching, transformatie coaching en meer!

Ik werk helemaal in het moment, maar jij bepaalt de agenda!


Extra uitleg Effortless Coaching 

“Het beste professionele coaching model als uitgangspunt, aangevuld met revolutionaire inzichten en instrumenten die voortkomen uit de nieuwe wetenschappen. Effortless Coaching is zeer krachtig en effectief omdat het bouwt op de doorbraak van de nieuwe wetenschappen en het daaruit voortgekomen nieuwe mensbeeld, dat naadloos aansluit bij tijdloze wijsheden. Dit betekent dat we vanuit een holistisch mensbeeld werken, vanuit de nauwe verbondenheid van lichaam en geest en de connectie van de mens met alles om hem heen. De grote praktische voordelen die daaruit ontstaan zijn een veel lichter beeld van de dagelijkse werkelijkheid en veel krachtiger methoden dan voorheen om obstakels te overwinnen en oude programmeringen te veranderen.” zie ook https://sites.google.com/effortlesscoaching.nl/effortlesscoaching-nl


Wat aan bod komt;

Jij als mens bent al heel en je draagt de antwoorden in jezelf. 
De sleutel ligt in jou, ik help je deze te vinden door het stellen van krachtige vragen en door middel van een aantal diepgaande interventietechnieken.

Onderzoeken van belemmerende overtuigingen en oordelen
Vaak komen onze belemmeringen voort uit onze eigen diepgewortelde belemmerende overtuigingen en oordelen. Deze zijn veelal onbewust, maar ze bepalen wel hoe we onszelf en de wereld ervaren. Wanneer dit remmende overtuigingen betreft, zullen ze ons belemmeren in ons leven. Je als het ware gevangen en klein houden. Wanneer we deze overtuigingen samen onderzoeken, kunnen deze omgezet worden van het onderbewustzijn naar het bewustzijn. Dan zal er een moeiteloze verandering plaats gaan vinden.

Voltooien van oude emotionele pijn

Ik begeleid jou met het naar binnen keren en op verkenning te gaan via jouw lichaamswijsheid, je gevoelswereld en onderbewustzijn, om daar te komen waar nog oude emoties voltooid dienen te worden.  Emoties zijn gezond als ze gevoeld mogen worden. O.a. psychosomatische klachten kunnen hiermee opgelost worden.

Opsporen van “spookcluster”
Je lichaam is 1 grote database van opgeslagen herinneringen en emoties. Wanneer deze in het verleden niet helemaal bewust zijn doorleeft, kunnen ze de bron zijn van jouw ingesleten en vaak onbewuste patronen.
Je kent het wellicht wel, er is een situatie en je laat opeens een buiten proportionele reactie hierop zien. Dan heb je dus te maken met een onopgelost “spookcluster” en wordt je in het hier- en nu vaak getriggerd, zonder dat jij je hiervan bewust bent.

Bewuste ademhaling
Wanneer je te lang in de overleef stand staat, is je lichaam constant in vecht/vlucht modus. Met de toepassing van een coherente ademhaling breng je het lichaam naar groeistaat. Deze ademtechniek is ook ideaal voor aanvang van onze sessies, zodat je makkelijker contact gaat maken met je onderbewustzijn, wat ten goede komt aan het resultaat.